Nicolae Roman(AUR) – Nu permitem instituirea unei dictaturi impuse prin certificatul verde

Asistăm cu stupoare la impunerea printr-o serie de acte normative sub formă de ordonanţe de urgenţă sau hotărâri de guvern a unor adevărate norme şi reguli de viaţă, care nouă românilor, ne îngrădesc în mod evident drepturile şi libertăţile consfinţite de Constituţie.

Nicolae Roman, deputat AUR în Parlamentul României, îi critică pe Raed Arafat și Florin Cîțu pentru comportamentul faţă de populaţie ca şi cum ar avea drept de viaţă sau de moarte asupra ei.

„Asistăm la o ucidere zilnică a oricăror libertăţi câştigate prin sângele vărsat de români în anul 1989 doar pentru că permitem să fim conduşi de oameni incompetenţi, fără moralitate şi fără demnitate, care decid cum să trăim, cum să ne mişcăm, unde avem voie şi unde nu şi totul în numele pandemiei, care are rată de mortalitate din punct de vedere statistic de 0,01%.

Senatorii PNL-USR-PLUS-UDMR au comis un abuz îngrozitor împotriva românilor nevaccinati, iar acest abuz nu poate ramâne nedesfiinţat de catre Curtea Constituţională a României”, mai spune Nicolae Roman.

Curtea Constituţională a României ar trebui să acţioneze pentru apărarea valorilor fundamentale pe care Constituţia le garantează. Starea de alertă nu mai are legitimitate de când Curtea de Apel din Cluj a anulat în data de 28.09.2021 ultimele hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă, precum și pe cea referitoare la introducerea certificatului verde COVID, sentinţa civilă fiind nedefinitivă

Nu ni se mai recunosc drepturile dacă nu avem certificat verde. Şi ca dimensiunea abuzului să fie totală nu mai avem nici dreptul la muncă, nici dreptul la libera circulaţie, nici dreptul la învăţătură, nici libertatea individuală, nici dreptul la proprietate privată, nici dreptul la viaţa privată, nici libertatea de exprimare, nici libertatea economică, nici dreptul la vot, nici dreptul de a fi ales, nici dreptul la ocrotirea sănătaţii, nici dreptul la mostenire, absolut niciun drept!!!!

Să nu rămânem impasibili la încălcarea drepturilor şi libertăţilor pe care ni le-am câştigat cu sânge, suferinţă şi ani de subjugare de către puteri străine pentru ca acum să ajungem sclavi în propria ţară şi să fim laşi faţă de propriile noastre drepturi şi libertăţi!!!, încheie Nicolae Roman, deputat AUR.