Nicolae Roman (AUR): „O țară nu o va duce niciodată bine cu proști la conducere”

Generalul Maior Nicolae Roman, actual deputat AUR, a vorbit într-un interviu despre măsurile luate de ministrul educației și protestele oamenilor împotriva restricțiilor abuzive ale autorităților.

Întrebat dacă statul român a investit suficient în sistemul educațional mai ales în perioada de pandemie, domnul Nicolae Roman răspunde: “Statul nu a fost în măsură să asigure în timp util aceste mijloace tehnice pentru toți copii ca ei să nu piardă foarte mult din educație. Nu au fost măsuri concrete pentru protejarea și dezvoltarea educației din partea guvernului. Din pacate, statul în casă poate să aduca boli care vor avea repercusiuni dezastruoase pentru familii în mod deosebit copiilor. O societate, o țară nu o va duce niciodată bine cu proști la conducere.

“Cetățeanul român a reușit să se informeze într-un an de zile și începe să cunoască acest fenomen generat de o boală apărută de nicăieri. Românii sunt oameni cu mintea deschisă și vor să aibă libertate. Sunt bucuros să vâd că generația tânără s-a trezit și încep să am speranțe pentru această țară. AUR este un partid construit cu oameni care nu vor să negocieze în genunchi și care au ca valori lucruri esențiale, precum patrie, familie și credință. Formațiunea AUR se bucură de un mare succes datorită înființării partidului AUR în Republica Moldova. Tinerii care au luat conducerea acestui partid sunt oameni cu dragoste de țară, de credință și iubitori de libertate.” susține domnul Nicolae Roman.

“Mulți oameni și în special cei care lucrează la multinaționale sunt distruși de restricțille de la ora 18:00 impuse de domnul Raed Arafat și comandamentul pe care îl conduce. În această categorie de oameni sunt și studenții care au cursuri de dimineață până seară și care sunt nevoiți să lipsească pentru a prinde magazinele alimentare deschise. Această restricție creează o aglomerare în societate și nu înțeleg de ce autoritățile nu văd acest lucru.” afirmă generalul Nicolae Roman.