Muncaciu Sorin(AUR): „La momentul actual nu există o informare corectă despre vaccinare, există o cenzură a tuturor care nu sună în strună OMS-ului și Agenției Europene”

Muncaciu Sorin, doctor și deputat AUR în Parlamentul României, a fost invitat la emisiunea Focus, prezentată de Olivia Bulboacă, pentru a discuta despre pericolul vaccinării, mai ales la copii și adolescenți. Urmăriți această emisiune pe Facebook prin următorul link: https://fb.watch/6aMJF_11Ts/

„Experiența din America, m-a ajutat să intru în legătură și să studiez punctele de vedere ale medicilor americani. Eu sunt ortoped și nu am pregătire în domeniul virusologiei sau epidemiologiei, dar urmăresc întotdeauna cu foarte mare atenție ce spun vârfurile medicinii americane. Argumentele și informațiile pe care le aduc nu reflectă ideile pe care le am eu, ci ideile pe care le au medicii americani.

Pericolul vaccinării copiilor este foarte simplă și în momentul în care ne uităm la mortalitatea pe care această grupă de vârstă, 12-18 ani, este o vârstă care are o mortalitate zero, din punct de vedere statistic. Cazuri există, dar statistic este zero. Nu există niciun motiv pentru care noi supunem această grupă de vârstă la vaccinare. Medicii americani, medicii germanii și chiar cei israelieni spun foarte clar că acești copii pot face o formă gravă de pericardiă și de miocardită. Nu are rost să punem acești copii în pericol.

Dacă stai să asculți pe domnul Gheorghiță și acest Guvern, vaccinarea copiilor nu face altceva decât să apropie cifrele de 60-70% de persoane vaccinate din populația țării. Este un argument absurd și sacrifică tinerii pentru a ajunge la o imunitate de turmă. Introducem riscuri suplimentare acestei categorii de vârstă care pur și simplu nu beneficiază.

Există o problemă și de etică medicală pentru că acești copii sunt minori și decide părintele. Aici vine altă problemă pentru că părintele trebuie să fie informat, ori problema cu informarea părinților este una foarte spinoasă. În lume, la ora actuală, există o cenzură a tuturor articolelor, fie a persoanelor medicale, a societăților medicale, a site-urilor care raportează reacțiile adverse, a tuturor care nu sună în strună OMS-ului și Agenției Europene.” susține domnul Sorin Muncaciu în emisiune.

Urmăriți în continuare această emisiune prin următorul link: