Actualitate Prima Pagină ROPRES

Moșteanu Liviu Ionuț cere demisia lui Florin Cîțu. Ludovic Orban cere înțelegere

Distribuiți acest articol!

Moșteanu Liviu Ionuț este parlamentar ales pe listele USR-PLUS. Acesta a primit pentru fidelitate funcția de Lider al partidului în interiorul Camerei Deputaților. Influența sa politică este una mare în interiorul partidului dar și în negocierile politice care se poartă.

Moșteanu Liviu Ionuț îi ia apărarea lui Vlad Voiculescu, solidaritatea sa nefiind de bun augur având în vedere că mandatul ministrului sănătății a fost unul catastrofal. Liderul USR-PLUS consideră că vina o poartă premierul că nu a cedat șantajului partidului condus de Dan Barna.

Demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală și imatură a premierului Florin Cîțu care pune sub semnul întrebării capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliție funcțional. A luat o decizie în mod unilateral, ceea ce este împotriva spiritului în care am format această Coaliție de guvernare. De la bun început am decis să lucrăm în echipă pentru a reforma România și până azi așa au fost luate deciziile comune.Din acest moment, Florin Cîțu nu mai are susținerea Alianței USR PLUS pentru rămânerea în funcția de prim-ministru.

Declarația a fost făcut de către Moșteanu Liviu Ionuț pe pagina sa de facebook. Cumva acesta se simte amenințat deoarece la fel ca și Vlad Voiculescu are mari probleme în ceea ce privește educația. Moșteanu a declarat că a făcut Politehnica, însă în realitatea conform propriului cv școala s-a terminat brusc după doar 3 ani, ceea ce nu este posibil.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...