Monica Pop – despre situația lui Florin Cîțu: Noul slogan al USR PLUS ar trebui să fie „numai penali în funcții publice”

Medicul Monica Pop a reacționat la știrea că Florin Cîțu a fost condamnat penal în SUA, dar cu toate acestea ocupă nestingherit funcția de premier al României. Noul slogan ar USR PLUS ar trebui să fie „numai penali în funcții publice”, este de părerea aceasta.

Monica Pop a comentat la Antena 3 dosarul penal al premierului Florin Cîţu din instanţa din SUA, eveniment de acum 21 de ani, pe care premierul a spus că îl regretă.

„Trebuie schimbat un singur cuvânt. De la fără penali, la numai penali, pentru că asta se întâmplă. Deci, clar sloganul trebuie să arate așa: Numai penali în politică, pentru tot ceea ce au făcut în ultima perioadă.

Cîțu primește nota cea mai proastă. Nu pentru faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat atunci, ci pentru că a pledat nevinovat și că nu a spus. Este inadmisibil lucrul acesta. Trebuia să găsească o formulă, să arate și să spună. Faptul că spune și acum că este o contravenție, e ceva revoltător. La comă alcoolică e contravenție

El e cu nota cea mai mică, și apoi toți cei din jurul lui, pentru că uitați-vă ce fac. Deci asta cu Numai penali, trebuie să apară mâine peste tot, ca să înțeleagă că asta se întâmplă”, a spus medicul Monica Pop pentru sursa citată.