Ministrul Sănătății – vaccinul este un lucru bun pentru români: “Este îngrijorător că acești oameni nu au ales ce era bine pentru ei”

Declarație halucinantă din partea ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă. Aceasta susține că știe ce e mai bine pentru românul de rând, profesorii și cadrele medicale. Deși este un act medical opțional, Ioana Mihăilă, susține că vaccinarea este necesară și bună pentru toți românii.

„Mi se pare cel puțin trist și cu siguranță îngrijorător. Profesorii, la fel ca și personalul medico-sanitar, ar trebui să fie printre vectorii care transmit și educă populația spre vaccinare și atunci da, e trist și îngrijorător că acești potențiali vectori nu au ales ce era bine pentru ei, în primul rând, și anume să se protejeze prin vaccinare și ce e bine pentru cei pe care îi învață și au în grijă”, afirmă Ministrul Sănătății.

Ministrul crede că părinții ar trebui să să ceară școlilor situația profesorilor vaccinați și nevaccinați, iar școlile să promoveze mai activ vaccinarea în rândul cadrelor didactice.

În urmă cu câteva zile, ministrul anunța că măştile textile vor fi interzise în şcoli şi universităţi.