ROPRES

Ministrul Muncii a învățat la Academia SRI ‘rigoare și disciplină’

Distribuiți acest articol!

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu (PSD), a declarat miercuri, la Antena 3, că este naşa de cununie a fiului unui fost rector al Academiei SRI și că a învățat ‘rigoarea şi disciplina’ în cursurile pe care le-a urmat la Academia SRI


Chestionată de ce a ales să studieze la Academia SRI „Mihai Viteazul”, ministrul Muncii a explicat: „Dintr-un motiv simplu. Este o instituţie de învăţământ ca şi alte instituţii de învăţământ din România la care fiecare dintre noi doreşte să aibă parte de un tip de cunoaştere pe care nu l-ar putea găsi la o altă instituţie”.

Întrebată ce a învăţat cel mai mult acolo, deputata PSD a spus: „Rigoare. Este foarte important. Rigoare, disciplină”.

Întreabată de ce nu are trecută lucrarea de doctorat în CV, ea a răspuns că s-a înscris la doctorat dar nu a finalizat elaborarea tezei de doctorat. „Prin urmare, în perioada în care eram înscrisă la doctorat, am trecut acest lucru în CV. În momentul în care nu mi-am finalizat, am scos din CV. Am fost doctorand începând cu anul 2013. Din 2019 nu mai sunt”, a afirmat Simona Bucura-Oprescu.

Aceasta a mai explicat că este naşa lui Alexandru Ştefan, fiul fostului rector al Academiei SRI „Mihai Viteazul”. „Sunt naşa lui Alexandru Ştefan, un tânăr medic român pe care chiar mi-a făcut plăcere să îl cunosc”, a precizat Bucura-Oprescu.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...