Actualitate

Mindit își extinde echipa de la Cluj, după o creștere considerabilă a cifrei de afaceri în 2021

Mindit își extinde echipa de la Cluj, după o creștere considerabilă a cifrei de afaceri în 2021
Distribuiți acest articol!

45 de milioane de lei este cifra de afaceri a dezvoltatorului de software în 2021, cu o creștere de 40% față de 2020.

Mindit.io, o companie românească specializată în dezvoltarea de software, anunță extinderea echipei de la Cluj. În 2021, compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei, cu 40% mai mult față de 2020, potrivit unui comunicat de presă trimis ZIUA de CLUJ.

„Ultimii doi ani au însemnat pentru noi evoluție, pe lângă incertitudinea evidentă de care ne-am lovit cu toții. Majoritatea clienților noștri au considerat că proiectele dezvoltate împreună sunt strategice pentru businessul lor și au continuat să investească, iar noi am fost alături de oamenii din echipă cu reacții rapide față de nevoile lor în schimbare. Astfel am reușit să obținem rezultate remarcabile și vizăm, în continuare, o creștere exponențială, preponderent pe piețele externe”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io.

,,Pentru noi, a fost mereu vorba despre oameni. Credem cu tărie că evoluția de care se bucură compania se datorează în proporție de 100% oamenilor pe care îi avem alături zi de zi: de la colegii din mindit.io și până la parteneri, promovăm același set de valori care a devenit epicentrul culturii noastre. Punem oamenii pe primul plan și ultimii 6 ani ne-au demonstrat nu doar că poți construi un business sustenabil așa, ci și că poți să îl crești exponențial odată cu întreaga echipă”, a mai spus Lucia Stoicescu.

Birouri noi la Sibiu și Iași

Mindit are peste 180 de specialiști software, care lucrează cu tehnologii precum Backend Development, Frontend Development, Enterprise Integration (IBM, Tibco), Business Intelligence (Microsoft etc), iar pentru perioada următoare compania vrea să descidă două birouri noi, în Sibiu și Iași.

Circa 90% din activitatea companiei este reprezentată de servicii realizate către piețele externe,

 » Aflați mai multe informații aici.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...