Mii de blocuri din toate sectoarele din București, fără apă caldă, în urma unor avarii și lucrări

Peste 3.000 de blocuri din București au apa caldă oprită sau furnizată cu deficienţe, a anunțat Termoenergetica, a cărei estimare arată că punerea în funcţiune pentru multe dintre ele va avea loc în cursul zilei de joi, 4 mai, iar pentru altele, în zilele următoare, transmite Agerpres.

Potrivit site-ului Termoenergetica, oprirea apei calde este din cauza lipsei de parametri pentru livrare, remedierea de avarii, lucrări de modernizare, de înlocuire de conducte, de mentenanţă pe circuitul primar, de reparaţii pe reţeaua primară.

Lucrările pentru multe dintre imobile se vor termina în cursul zilei de astăzi, până la miezul nopții, altele – vineri, 5 mai, iar o parte dintre ele – după 9 mai. CET Bucureşti Sud livra, miercuri seară, agent termic la o temperatură redusă faţă de comanda Termoenergetica, din cauza unui scurtcircuit la staţia de tratare a apei, centrala urmând să revină la parametrii normali de funcţionare astăzi, potrivit unui comunicat al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) de miercuri.