Mihai Enache(AUR): „Blocul social din Prelungirea Ghencea, un alt caz de gestionare defectuoasă în București. Când blocul era în plină construcție, doamna Firea a chemat 114 familii să le ofere cheile apartamentelor într-o bătaie de joc”

Candidatul AUR la Primăria București, Mihai Enache, a vorbit despre situația blocurilor abandonate din sectorul 6 pentru care până în prezent s-au cheltuit 9 milioane de euro, dintre care 5 milioane de euro pentru teren, iar 4 milioane de euro pentru finalizarea a 58% din lucrările primei clădiri.

Iată ce a spus acesta: „Există promisiunea realizării a 8 blocuri cu locuințe sociale sau cu locuințe destinate tinerilor familiști. Un proiect început în 2019 de Gabriela Firea și care de 5 ani nu este finalizat. Când blocul era în plină construcție, doamna Firea a chemat 114 familii să le ofere cheile apartamentelor într-o bătaie de joc. Gabriela Firea a plecat pentru că bucureștenii nu au mai vrut-o, deoarece a avut un mandat eșuat și a venit o nouă administrație care, în loc să țină cont de investițiile realizate deja, nu reușește să termine această construcție pentru că acei oameni care au primit acele chei să se poată muta în apartamentele promise.”

În cadrul Muzeului Risipirii Banului Public au fost prezentate proiecte de milioane de euro începute de foștii primari ai Capitalei și neterminate niciodată.

Trotuarul rulant pentru stația intermodală Gara de Nord-Basarab, patinoarul Mihai Flamaropol, Infochioșcurile, Curtea Domnească și tribuna complexului sportiv Iolanda Balaș-Soter sunt exponate ale muzeului.