Mesajul lui George Badiu(AUR) către Oprișan(PSD):ai fost promovat de foști securiști, foști activiști comuniști și torționari

George Badiu, contracandidatul lui Marian Oprișan la conducerea consiliului județean Vrancea, îl acuză pe acesta că a dobândit puterea de baron prin susținerea unor foști torționari:

„Mariane, hai să îți zic eu care e treaba : tu ai fost promovat în funcții de niște personaje dubioase, foști securiști, foști activiști comuniști și torționari.

Eu am făcut o facultate, am ocupat o funcție de ofițer conform pregătirii mele. Tu ai făcut învârteli și ți-ai consolidat locul călduț, în timp ce eu făceam anchetă zeci de ore și băgam infractorii după gratii.

Tu stăteai la restaurant și serveai bunătăți, în timp ce eu mâncam „Eugenia” și mai băgam o țigară să rezist… Tu făceai cărțile pentru funcțiile de conducere la poliție, în timp ce eu umblam pe coclauri prin comune după învinuiți.

Da, prin comune, că am fost mutat abuziv de la Focșani la o secție comunală, să fac loc unor ofițeri piloși, odrasle ai nomenclaturii voastre spurcate…

Da, Mariane, cam așa a fost. Și după aceea, tot nașpa am dus-o, că nu făceam sluj la voi și nu se lipea vreo funcție mai bună de mine sub nici o formă…

Și este adevărat, Mariane, că am avizat un anume dosar să plece la DNA. Știi tu care dosar, ăla cu terminația la Cluj ! Da, Mariane, că le era frică tuturor colegilor și nu voiau să avizeze dosarul. Eu am fost ăla „Gică Contra”, eu ți-am făcut după câțiva ani și faza cu desantul de polițiști de la București pentru percheziții la falsificatorii de vin.

Da, exact în perioada în care o urcasei pe Raluka Pauker în jilțul de prefect !

Că doar nu era să stau cu mâinile în sân și să mă uit la voi cum vă bateți joc de Vrancea !

Și pe Săndel cel peltic, tot tu l-ai pus șef al poliției județene, după ce eu am declinat oferta lui Șampon. Știi tu, Șampon ăla cu firma de proiectări, abonat la contracte cu Consiliul județean ! Nu a fost nimic ieșit din comun, doar tot tu i-ai pus șefi și pe Silviu, pe Norel, numai somități unul și unul !

Așa cum te-ai înconjurat de șerpi peste tot, dealtfel.

Da, Mariane, am multe de spus în ceea ce te privește. De la figurantul ăla cu braconajul, care după câteva luni de prefect a ajuns secretar de stat și apoi notar, multimilionar în euro (🤯), de la moșul combinator până la gașca de spioni și slugi cu care ai căpușat toate instituțiile, de la modul mafiot în care ai acaparat justiția din județ, despre toate avem de discutat.

De libidinosul bătrân căruia i-ai dat mână liberă să jupoaie județul, mi-e scârbă să amintesc, dar o fac. Mariane, poate că nu ești așa rău cum se spune. Poate că ești un om de treabă, cum era Ceaușescu, dar și el și tu v-ați înconjurat de șopârle și v-au atras nemulțumirea oamenilor…

Nu știu. Dar dacă ești un om corect, lasă funcția pe care o ocupi și retrage-te, să vedem dacă timp de patru ani județul se dezvoltă fără tine sau bate pasul pe loc.

Ai putea să vii peste patru ani și să pozezi în salvator, nu ? Te provoc să renunți la o nouă candidatură pe aceeași funcție. Dacă nu o vei face curând, o să îmi amintesc din ce în ce mai multe detalii despre diverse pățanii avute cu voi, Mariane.

Da, la mine memoria își revine pe măsură ce trece timpul, așa că ai face bine să te grăbești cu anunțul. Știu, o să spui că m-a pus Grindă sau poate Toma să te atac.

Stai liniștit, nu îi agreez mai mult decât pe tine.

O să mă refer zilele astea și la ei.

Apropo, de ce nu se ia niciodată ziarul PSD-ului de senatorul liberal Toma ?

Să aibă dreptate cei de la USR care acuză unele înțelegeri de culise între tine și Toma ? Eh, Mariane, încurcate par a fi căile domnului… Știi tu care domn, da ? Că doar nu degeaba am scris cu „d” mic. Haide pa. Ori scapi de camarila cu care te-ai căptușit, ori tragem concluzia că tu ești cel care le patronează mișmașurile.”