Mergi la o plajă „sălbatică”, dar te trezeşti în aglomeraţie şi în gunoaie. Ce alternative ai?

Peste 20.000 de turişi au ajuns la Vadu şi la Corbu în weekendul trecut, în căutarea unor destinaţii de relaxare mai puţin populate. Aglomeraţia a dus la reconfigurarea traseului pentru viitor pentru unii turişti, care caută variante de relaxare mai low profile, precum Jurilovca, Gura Portiţei, Tuzla sau Sulina. 

Andruţa a mers la Vadu, în căutarea unei plaje sălbatice. S-a simţit mai în siguranţă decât în alte staţiuni, dar a fost mult mai aglomerat decât în alţi ani. Fiica ei, Margo, a fost protejată mai degrabă când a stat în apă. Pe plajă, însă, corturile erau amplasate mai aproape de apă decât permite legea, turiştii au încins grătare sau au făcut mâncare la butelii de camping, iar mult gunoi a sfârşit aruncat acolo unde turiştii stau la soare.

„Apa e minunată, e super caldă, linişte totală!”, spune Andruţa, precizând că se simte mai în siguranţă în apă decât pe plajă. 

Ce oferte găsesc turiştii care caută plaje sălbatice? 

„În Sfântul Gheorghe, ai cam tot ce-ţi trebuie de la o plajă sălbatică. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Avem toată plaja de cazare la privat, de cazare la pensiune. Pensiune de două stele, de trei stele,

 » Citește tot articolul pe www.mediafax.ro