Medvedev amenință din nou: „Marea Britanie este dușmanul etern” al Rusiei / „Insula lor obraznică și dezgustător de umedă se va duce în abisul mării din cauza valului creat de cel mai recent sistem de armament rusesc”

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a reacționat la sancțiunile impuse vineri de Marea Britanie împotriva a cinci cetățeni ruși, numind Regatul Unit drept „dușmanul etern” al Moscovei, relatează Sky News.

Pe aplicația de mesagerie Telegram, fostul președinte rus a catalogat monarhia britanică drept „degenerată” și i-a numit pe ultimii trei prim-miniștri „creaturi foarte bizare”.

Utilizând limbajul diplomatic caracteristic Kremlinului, el și-a încheiat mesajul spunând: „Marea Britanie a fost, este și va fi dușmanul nostru etern”.

„În orice caz, până când insula lor obraznică și dezgustător de umedă se va duce în abisul mării din cauza valului creat de cel mai recent sistem de armament rusesc. Să fie („Let it be”), așa cum cântau Beatles…”, a adăugat liderul rus.