ROPRES

Medic din Craiova reținut pentru moartea a patru pacienți

Distribuiți acest articol!

Un medic chirurg de la Spitalul Județean de Urgență din Craiova a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat de moartea a patru pacienţi cărora le făcuse biopsii. Victimele aveau între 64 şi 77 de ani.

Conform unui comunicat transmis marți de Poliția Județeană Dolj, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut, pentru 24 de ore, un medic de 46 de ani, din Craiova, suspectat de patru infracţiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale.

„În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenţii chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbaţi de 76 şi 77 de an, din Craiova şi Pleniţa, respectiv a două femei de 64 şi 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, se arată în comunicatul Poliției.

Medicul urmează să fie dus, marţi, Parchetului Judecătoriei Craiova.

Jurnalulolteniei.ro scrie, citând surse din cadrul anchetei, că ar fi vorba despre unul dintre cei mai cunoscuți medici chirurgi din Craiova, care în urma cu câțiva ani a realizat operații în premieră națională la pacienți cu tumori pulmonare. El a fost manager al Spitalului Județean din Craiova.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...