Matei Alexandru, de la Anchetatorii.ro: Arafat este un „cancer” pentru România, de care nu mai putem scăpa

În această perioadă îl tot vedem pe Raed Arafat implicat activ în viața și treburile țării, inclusiv în domenii ce nu au legătură cu pregătirea lui.

Despre Raed Arafat, vaccinare și politică am discutat cu Matei Alexandru, de la Anchetatorii.ro – editorialist și jurnalist de investigații la emisiunea Știrea Zilei din 8 ianuarie, prezentată de Doina Grosu.

Matei Alexandru este de părere că starea de alertă este menținută abuziv de către șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: „ Începând cu 15 martie ne confruntăm cu restricții și condiționări, venite din partea comitetului pentru situații de urgență condus de Raed ARafat.Panică, cuvântul magic înțeles și folosit de conducătorii lumii, dar și de Arafat și politicienii aflați la putere. Ei au indus la nivel colectiv în randul populatiei aceasta panica pentru a-si justifica deciziile si pentru a se menține la putere

Inițial eram încurajați să nu purtăm mască deoarece masca este purtată în mod normal de persoanele bolnave, apoi să o purtăm în spațiile închise, după câteva luni s-a decis că e benefic să o purtăm peste tot, chiar și în propriile case.  Arafat a inițiat în România un ritual malign, al răului, prin: carantinare, amenzi, abuzuri, condiționări, sărăcie, școli închise, restaurante închise, biserici închise, piețe închise, nerespectarea dreptului la liberă circulație, mască obligatorie, prezentarea morților la ora 13.00 și propagandă prin media aservită la banul public”.

Jurnalistul de la Anchetatorii.ro mai spune în cadrul emisiunii Știrea ZIlei că „Ei s-au asigurat la începutul pandemiei că a patra putere în stat, mass-media, se va afla în subordinea lor, instalând o dictatură mediatică prin oferirea de bonusuri pentru presă în valoare de 50 de milioane de euro. ACEȘTI oameni nu vor decat sa dezbine romanii”.

„Arafat a închis 18 milioane de români în case pentru 2 luni, iar celor din străinătate le-au fost anulate zborurile și granițele închise. Acest om este responsabil de Colectiv și tinerii pierduți în spitalele României. Raed, un impostor care a tăcut, a ascuns probe și a promis părinților acelor copiii că noi avem de toate și nu este necesar ajutorul extern. Anul acesta un salon din spitalul Piatra Neamț a ars și 10 oameni au murit în flăcări la terapie intensivă. Nimeni nu mai vorbește de acest caz și nu avem nici un vinovat, ca în toate cazurile în care este implicat statul” – susține Matei Alexandru.

Întreaga emisiune cu jurnalistul Matei Alexandru poate fi vizionată aici: