ROPRES

Marius Lulea(AUR): statul se împrumută cu dobânzi cămătărești de 7%. Ne apropiem de incapacitatea de plată

Situația din România se agravează în fiecare zi chiar dacă cei care poartă vină o bună parte au dispărut din spațiul public.

Marius Lulea(AUR): statul se împrumută cu dobânzi cămătărești de 7%. Ne apropiem cu rapiditate de incapacitatea de plată.

Statul român s-a împrumutat în aceste zile la o dobândă colosală: 7%. Peste 10 ani românii vor trebuie să returneze înapoi 2 miliarde de euro deoarece politicienii de astăzi au luat 1 miliard de euro. Unde sunt banii? Nu la noi.Guvernele lui Iohannis au luat în total peste 60 de miliarde de euro, dar de fapt nu au luat deoarece banii nu au ajuns niciodată în România din moment ce în băncile comerciale sunt doar 32 de miliarde de euro. Practic banii nu au fost prin România niciodată, în bănci nu mai sunt nici măcar banii trimiși de Românii care muncesc afară(numai în ultimii 10 ani au trimis acasă cam 50 de miliarde de euro, dați dispăruți).În mandatele lui Iohannis România a fost supusă unui jaf sistematic și organizat și pentru care vor plăti și copiii noștri.

precizează Marius Lulea în cadrul unei postări făcute pe o rețea de socializare.

S-ar putea să-ți placă și...