Marius Lulea(AUR) – Decăderea calității oamenilor politici care conduc PNL și PSD este vizibilă pentru toți românii

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, afirmă că Florin Cîțu și oamenii său din așa zisa ”echipă câștigătoare” par a fi un grup infracțional organizat ce are ca scop blocarea cadrului legal și constituțional în Parlamentul României.

„În jurul lui Florin Cîțu s-a construit un grup, aparent politic, care deja capătă caracter infracțional. Aceștia își folosesc pozițiile publice în care au fost numiți sau votați, în afara cadrului legal și constituțional, pentru a bloca procese politice și legislative firești într-o democrație. Acest lucru amplifică și mai mult crezul românilor că în fruntea Țării nu mai sunt persoane care să îi reprezinte și care doar se reprezintă pe ei și grupul lor de interese.

PSD iar îi consideră proști pe români, crezând că gargara lor îi va convinge sub vreo formă că nu ar fi părtași sau parteneri la acest grup. PSD se opune clar căderii guvernului Cîțu datorită unor înțelegeri personale peste capul electoratului și a membrilor de partid. Sigur că trăind în bula lor, nu vor să admită că românii nu îi mai suportă, ca să nu spun că îi detestă. Foarte bine că s-au deconspirat, pentru noi era evident că USL nu s-a oprit niciodată. Acesta este un grup infracțional organizat, nu o alianță politică și nu vorbesc de partide în sine ci de cei care le conduc și folosesc puterea oferită democratic sau prin jocuri de culise în propriul interes.”, a declarat liderul AUR

„Membrii celor două partide să se gândească serios la acest lucru. Florin Cîțu are o cotă de încredere catastrofală, oamenii sunt dispuși să iasă în stradă ca el să plece. De Marcel Ciolacu pot spune doar că nu există, lumea nici nu știe cine este președintele PSD. Prețurile au explodat, tarifele la energie la fel, investițiile publice sunt aproape zero, vine iarna și facturile la întreținere vor lăsa pe români datori. Iar ei nu au soluții, fac jocuri politice. Vă puteți imagina unde va duce nemulțumirea românilor, cu siguranță ne vom vedea în stradă în următoarele luni.

Pentru români este însă bine. Când PDL, mă scuzați, PNL, își alege un președinte detestat de români, ni se face un bine, înseamnă că se duc în jos, nu în sus. Ca AUR să crească trebuie ca alții să scadă, ori atât PNL cât și PSD au “lideri” politici ce oferă din plin această perspectivă partidelor ce le reprezintă. Repet, ei nu cred asta, fiecare se crede cel mai deștept , cel mai frumos, cel mai iubit, că doar de aceea ocupă funcțiile ce le ocupă: că merită. Decăderea calității oamenilor politici care conduc PNL și PSD este vizibilă pentru toți românii. Ce va urma?”, a mai spus Lulea.