Marius Lulea (AUR): Premierul citește de pe foaie dar nu pricepe. A crescut datoria cu 40 miliarde

În fiecare zi premierul mai scoate câte o prostie pe gură. Pe principiul că „românii sunt proști și nu pricep”, Marcel Ciolacu citește de pe foaie ce au scris alții ca să facă mișto de el: PIB-ul țării a crescut.

Orice prost știe că atunci când te împrumuți cu 40 de miliardele de euro în doi ani înseamnă că automat pe termen scurt ai mai mulți bani ca să cheltui și atunci vei avea un PIB mai mare. Pe termen mediu și lung creșterea datoriei externe înseamnă însă o greutate mai mare pe cetățenii României și mediul antreprenorial. Copiii noștri vor plăti petrecerea din anul preelectoral a lui Marcel Ciolacu.

Creșterea de PIB nu se datorează creșterii activelor de producție, a exporturilor sau a creșterii productivității. Statul s-a împrumutat excesiv pe piața internă și externă, a cheltuit banii, banii au ajuns în consum și din consum au pus presiune pe importuri deoarece nu mai producem nimic.

Voi ce părere aveți: știe Marcel Ciolacu ce îi scriu alții pe foaie? Este suficient să știi să citești de pe calculator ca să fii premier?