Marian Godeanu (AUR) are planuri mari pentru Județul Vâlcea! Dorește să construiască un județ puternic și unit

„Diferența o fac oamenii” , crede Marian Godeanu, candidatul AUR la Consiliul Județean Vâlcea. Cu o bogată experiență în domeniu juridic și economic, Godeanu crede în valorile românești și dorește să construiască un județ puternic și unit.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) are planuri mari pentru Vâlcea. Ne mai desparte doar o lună de momentul în care ne putem prezenta la urne pentru a ne exprima opțiunile electorale la alegerile europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare, iar echipa AUR Vâlcea crede că a venit momentul schimbării.

Și nu pare să fie doar un crez. Campania AUR Vâlcea a debutat cu determinare și pasiune, iar candidații sunt hotărâți să ofere o alternativă reală și concretă față de vechile practici politice. Dincolo de promisiunile verbale, propaganda și pomenile electorale des întâlnite la noi în ultimii ani, echipa AUR Vâlcea își propune să aducă la conducere oameni cu adevărat dedicați comunității, cu un plan de acțiune clar și realist. Am discutat azi cu unul dintre candidații AUR la Consiliul Județean, Marian Godeanu, despre noua generație de lideri cu viziune, experiență și determinare care vor să transforme Vâlcea într-un județ prosper și puternic.

Un suflu nou la Consiliul Județean Vâlcea

29 aprilie, ora 7 dimineața. La sediul AUR Vâlcea din Strada Luceafărului Nr. 2 este agitație mare. Sub îndrumarea lui Ionuț Nuică, candidatul pentru Președinția CJ Vâlcea, consilierii AUR se pregătesc să-și depună oficial candidaturile la Biroul Electoral Județean. Pe lângă emoțiile firești ale momentului, este clar că echipa e încrezătoare și entuziasmată să înceapă un nou capitol pentru județul nostru.

“Diferența o fac oamenii” – ne spune Marian Godeanu, un antreprenor de 40 de ani, care vrea să aducă un suflu nou în județul în care s-a născut și a crescut. “Candidații AUR la CJ Vâlcea nu sunt doar oameni politici, și asta e un lucru extraordinar de bun. Nu avem nevoie nici de demagogi, nici de oameni care sunt ușor coruptibili. Vâlcea duce lipsă în zona politică de caractere puternice, de oameni care au făcut ceva pentru comunitatea lor, care înțeleg realitatea vremurilor în care trăim și care nu fug de responsabilități”.

Viziunea lui Godeanu pentru Vâlcea este una optimistă, bazată pe valorile autentic românești și pe nevoia de a construi un județ puternic și unit. Cu o carieră solidă în mediul de afaceri, Marian Godeanu se prezintă cu un CV impresionant, ca și restul candidaților la CJ din partea AUR. Absolvent al Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Vâlcea, licențiat în Teologie Ortodoxă și Drept, licențiat în Științe Economice, masterand în Managementul și Dreptul Afacerilor, Godeanu aduce în politică o perspectivă diversificată și un set de competențe valoroase.

“Nu sunt milionar, nu am făcut afaceri cu statul și nu-mi doresc să fac politică pentru a profita de naivitatea oamenilor. Provin dintr-o familie de olteni modești care m-au învățat de mic importanța valorilor creștine, a muncii cinstite și a educației. De aceea am și investit în studii și am căutat mereu să mă perfecționez și să ajut oamenii din jurul meu”.

Experiența profesională pe care o are Marian Godeanu confirmă afirmațiile sale. Și-a petrecut 6 ani în calitate de Cofondator, administrând un cabinet de avocatură din București. Este o activitate despre care spune că i-a adus multă satisfacție, pentru că a putut să ofere asistență și consiliere juridică românilor care erau deznădăjduiți, neîndreptățiți sau marginalizați de sistem.

Din 2020 însă, și-a concentrat activitatea pe dezvoltarea propriei afaceri, o agenție de marketing pornită din dorința de a contribui activ la creșterea mediului de afaceri din România. “Este un domeniu care mă pasionează și în care voiam de mult să-mi pun amprenta. Consider că orice român poate să aibă succes în antreprenoriat, dacă are susținere și mentorat de calitate, dar, cel mai important, dacă nu-și petrece timpul luptându-se cu legislații și taxe menite să-l descurajeze.”

Aceasta este o viziune pe care Marian Godeanu vrea să o aplice în Vâlcea: “Este timpul să aducem în fruntea administrației locale oameni cu viziune, integritate și o dorință reală de a face o schimbare în bine pentru comunitate.”

Cum arată un viitor de AUR pentru Vâlcea?

În comparație cu administrația actuală, Godeanu vede nevoia unei schimbări radicale și a unei abordări proaspete în ceea ce privește gestionarea resurselor. El crede că o echipă formată din profesioniști talentați și dedicați, precum și susținută de valorile AUR, poate transforma Vâlcea într-un model de succes și dezvoltare pentru întreaga țară: „Vrem să facem din Vâlcea un lider al României, un oraș în care antreprenorii, oamenii cu studii superioare și tinerii să aibă oportunități reale de dezvoltare și succes. Alături de AUR, avem oportunitatea de a revitaliza economia locală, de a crea locuri de muncă și de a promova inovația și excelența în toate domeniile.”

Într-un climat politic marcat de stagnare și dezamăgire, Marian Godeanu și echipa AUR oferă o alternativă revigorantă și promițătoare. Așadar, cu alegerile apropiindu-se, este timpul să optăm pentru o nouă direcție, să ne unim și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru Vâlcea și pentru toți locuitorii săi.

“Îmi doresc un județ din care tinerii nu mai simt nevoia să plece să studieze în capitală sau în alte orașe. Cred că este posibil să construim un centru universitar în care-și dorește restul țării să vină. Cred că putem stimula economia locală prin centre de educație și programe care să sprijine vâlcenii care-și doresc să pornească o afacere, fie ea una de familie, sau una multinațională. Sunt convins că putem aduce în Vâlcea investitori străini care să creeze locuri de muncă, iar pentru asta avem nevoie de oameni capabili la conducerea județului; oameni care pot negocia parteneriate profitabile, și care în locul conexiunilor politice bazate pe interese proprii, au conexiuni cu oameni de afaceri serioși, cinstiți și muncitori.”

Marian Godeanu este un candidat care poate aduce la Consiliul Județean o combinație rară de experiență, integritate și pasiune pentru comunitate. El este pregătit să ofere un nou suflu și o nouă direcție pentru Vâlcea, bazată pe valorile autentice românești și pe angajamentul ferm față de interesul public.

Cu toate acestea, este de așteptat ca Godeanu și ceilalți candidați AUR să întâmpine o competiție acerbă în fața adversarilor politici și a opoziției din partea partidelor tradiționale. Angajamentul AUR pentru schimbare pozitivă și CV-urile candidaților propuși de partid ne dau, totuși, speranțe că Vâlcea ar putea fi pe cale să se bucure de o nouă direcție.

Cu astfel de oameni la conducere, putem fi siguri că județul nostru se va dezvolta și prospera într-un mod sustenabil și echitabil pentru toți locuitorii săi.