Marcel Vela a adoptat un cățel la minister și caută stăpâni pentru încă doi

Ministrul de interne, Marcel Vela, anunță că a adoptat un cățeluș la minister și caută stăpâni pentru încă doi și mama lor. El a publicat joi seara pe Facebook poze cu animalele, mărturisind că știrea despre cei doi copii minori care au omorât un cățeluș nu l-a lăsat indiferent. „O societate sănătoasă există acolo unde animalele sunt respectate, iubite, integrate și, nu în ultimul rând, îngrijite”, scrie ministrul de interne pe Facebook.

Marcel Vela spune a mai aflat chiar joi că niște pui au fost bătuți și că, alături de mama lor, o cățelușă fără stăpân, au fost înfometați și aruncați la o groapă de gunoi. „Dragii mei, acest suflet nevinovat este unul dintre puii despre care vă spuneam, iar frățiorii săi se află într-un adăpost, alături de mamă, unde sunt foarte bine îngrijiți de niște oameni minunați care vă oferă șansa să-i adoptați”, spune Marcel Vela, care s-a fotografiat cu un cățeluș în brațe. „Pe cățelușul din poză l-am botezat Max și l-am adoptat la Ministerul Afacerilor Interne. Va crește și va fi iubit alături de profesioniști și de prieteni”, dă asigurări ministrul.

„Haideți să ne dăm cu toții mâna în această cauză și să îi ajutăm și pe ceilalți să ajungă la o familie care să îi iubească necondiționat”,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro