Marcel Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: Președintele minte pentru Guvernul său

Marcel Ciolacu îi răspunde lui Klaus Iohannis după conferința de presă susținută miercuri de șeful statului unde a criticat întârzierea Legii izolării și carantinei în timpul stării de alertă. „PSD a tras de timp cu un cinism inimaginabil”, a spus Iohannis. Președintele interimar al PSD îl acuză însă pe șeful statului că „minte pentru Guvernul său”.

Marcel Ciolacu: Președintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost și corupt rămâne. De asta trebuie să plece!

Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opozitie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege.

O lege proastă, aberantă, care tranforma România în dictatura pilelor numite în funcții publice. O lege care nu respecta drepturile cetățenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcționari parașutați de PNL în funcții pentru care nu au nicio calitate.

Guvernul – 2 săptămâni pentru o aberație (25 iunie – 6 iulie).
Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabilă, realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici și pacienți.

Deci, cine a tras de timp „săptămâni”, domnule Iohannis?!

Parlamentul a corectat,

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro