Marcel Ciolacu crede că Guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri în funcție de interese

Marcel Ciolacu este convins că Guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus în funcție de interesele politice. „În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, au explodat îmbolnăvirile”, a declarat liderul PSD, vineri seara, la Antena 3, potrivit Mediafax.

El a spus că numărul de cazuri de persoane infectate a explodat când social-democraţii au anunţat că nu votează prelungirea stării de alertă şi e sigur că Guvernul a intervenit asupra testărilor.

Preşedintele interimar al PSD susține că partidul său nu poartă discuţii de negociere pentru votul privind prelungirea stării de alertă.  „Cu cine se negociază? În acest moment, eu nu am nicio discuţie instituţională în ceea ce priveşte starea de alertă. Am transmis mesajele şi ce ne dorim noi din acea Hotărâre de Guvern”, a spus Marcel Ciolacu.

Social-democratul a afirmat că nu ar mai trebui numită stare de alertă, ci intermediară, până la revenirea la normalitate şi sub nicio formă nu ar trebui prelungită mai mult de 15 zile.

Întrebat dacă are suspiciuni referitor la cifrele îmbolnăvirilor, liderul PSD a răspuns că e sigur că se intervine asupra rezultatelor.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro