Politică

Mara Mareş, şefa organizaţiei de tineret a PNL, a fost numită consilier de stat în Cancelaria premierului Cîţu

Distribuiți acest articol!

După ce a ratat intrarea în Parlament, Mara Mareș, șefa organizației de tineret a PNL, a fost numită în funcția consilier de stat în cancelaria prim-ministrului Florin Cîţu.

„Vești bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea și proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu. Aș putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziție, dar prefer să nu fac asta acum. Așa cum mă știți, îmi place și consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi același om al acțiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului.

Proiectul #GenerațiaAltfel continuă prin fiecare tânăr care se implică, care își asumă responsabilități, e transparent, crede ceea ce spune și spune ceea ce crede”a scris Mara Mareș, pe Facebook.

Mara Mareş, fiica consilierului judeţean al PNL, Ioan Mareş, a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020.

În 2017, Mara Mareş a fost aleasă, cu scandal, la conducerea organizaţiei de tineret a PNL.

Tot în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului a fost numit, printr-o altă decizie, Ion Alin Dan Ignat.

Florin Cîţu a mai decis marţi acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Gabriel Păun.

Sursă text: mainnews.ro

Sursă foto: digi24.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...