Mafia din industria energiei și politicenii români

Invitatul de la Știrea Zilei cu Doina Grosu din data de 22 ianuarie, Matei Alexandru, ANCHETATORII.RO, vorbește despre mafia din industria energiei, despre politicenii români și despre legătura directă dintre conducerea României și Rusia lui Putin.

Investigație în premieră despre mafia din energie și facturile mari plătite de români către firme fantomă ca Aik Energy ltd și Premier Energy. Avem conducte de bani negri către partidele politice din România, direct conectate cu oligarhii lui Vladimir Putin și serviciile secrete ruse.

„Peste 6 milioane de români sunt obligați din 9 ianuarie să plătească facturi mai mari. Aceasta este o problemă de ani de zile, de când acești oameni politici din România au încercat să își lege conductele de bani negri către partide, prin conducerea Ministerului Energiei”.

Invitatul emisiunii susține că Minstrul energiei, Virgil Popescu a promis că va rezolva această problemă printr-o ordonanță de urgență, dar de când este la putere amână soluționarea problemei .

În cele din urmă acesta concluzioneză, spunând că dacă conducerea nu va face nimic în acest sens avem mari sanse să ajungem în situația Ucrainei.

Sursă text: 60m.RO

Sursă foto: jurnalgiurgiuvean.ro