Actualitate Politică

Ludovic Orban: Avocatul Poporului se comportă mai mult ca avocatul PSD

Ludovic Orban: Avocatul Poporului se comportă mai mult ca avocatul PSD
Distribuiți acest articol!

Premierul Ludovic Orban spune că Avocatul Poporului, „se comportă mai mult ca avocatul PSD”. Reacția vine după solicitarea venită din partea Avocatului Poporului de a se renunța la măsurarea temperatrurii elevilor, înainte de examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională.

„Nu cred că Avocatul Poporului are vreun motiv să ia pozițiile publice pe care le ia, decât vreun motiv de natură politică, pentru că în ultima vreme se pare că se comportă mai mult ca avocatul PSD, decât avocatul românilor. În ceea ce privește persoanele care nu pot să dea examen – și e vorba de ambele examene – se va organiza o sesiune de examinare ulterioară, la două săptămâni. Vor avea dreptul de a da examen. Asta este decizia care a fost anunțată. Niciunui copil nu-i va fi răpit dreptul de a-și da examenul și în baza examinării să poată să urmeze, fie să se înscrie la un liceu unde dorește, fie ulterior să-și urmeze cariera universitară, în cazul în care dorește să aibă o carieră universitară”, a spus Orban, citat de Mediafax.

Declarația vine după ce Avocatul Poporului a cerut ca elevilor care dau Bacalaureatul și Evalurea Națională să nu li se ia temperatura înainte de examen.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...