Ludovic Orban ar fi vizat de un dosar penal pentru a-l scoate din alegerile interne din PNL

Jurnaliștii Național susțin că Ludovic Orban este vizat de un dosar, tocmai pentru a-l scoate pe Florin Cîțu din prim-plan. Un alt motiv ar fi pentru scoaterea actualului președintele al PNL din cursa internă. Numele lui Ludovic Orban ar putea apărea în dosarul UNIFARM.

Apariția dosarului lui Ludovic Orban înainte de Congres ar avea ca scop stoparea unui al treilea val al dezvăluirilor în ceea ce-l privește pe premierul Florin Cîțu.

„Oricum, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că, gata, s-a dat OK-ul pentru a se da drumul la dosarul UNIFARM. Iar odată cu ”cooptarea” și a lui Ludovic Orban în ”hora penalilor” odată cu relansarea acestei anchete declanșate în urmă cu peste un an, noii prieteni externi ai lui Cîțu îi mai eliberează acestuia gâtul din ștreangul mediatic al primelor două dosare.

Adevăratul scop urmărit fiind ca, astfel, susținătorii lui Ludovic Orban să fie îndeajuns de timorați încât să nu mai dea drumul și la cel de al treilea val al dezvăluirilor, cel al ”prafurilor”.