Ludovic Orban acuză Parlamentul de iresponsabilitate: Iar a făcut o nefăcută. Trebuie să stăm tare în șa

Ludovic Orban acuză Parlamentul că „face nefăcute” și adoptă legi care generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. El le-a cerut miniștrilor să fie mai activi în comunicarea publică, să prevină „toate năzdrăvăniile și populismele astea”.

„Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege și trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în șa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă față plăților. Un asemenea gest de iresponsabilitate… Încercați să fiți mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situația în care foarte greu vom putea face față obligațiilor generate în Parlament”, a declarat în ședința de Guvern premierul Ludovic Orban.

Orban a făcut referire la o lege care prevede acordarea de despăgubiri pentru secetă

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus că legea care prevede acordarea despăgubirilor pentru secetă, la care a făcut referire șeful Executivului, neavând acceptul Comisiei, nu se va putea aplica niciodată, potrivit Mediafax.

Orban i-a cerut lui Oros să ia legătura cu parlamentarii PNL pentru a ataca la CCR legea menționată.

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro