ROPRES

Lucian Pușcașu (AUR), la Suceava: Semnătura ta dărâmă sistemul lor

Distribuiți acest articol!

Caravana AUR dedicată strângerii de semnături pentru demiterea președintelui Iohannis, acțiune lansată la nivel național. Prezent la eveniment, deputatul AUR de Suceava Lucian Pușcașu a făcut un apel către suceveni de a fi solidari și a semna pentru că țara noastră are nevoie de o schimbare: ajunge cu sistemul corupt care ne-a condus până acum!

În unitate de gând și acțiune sucevenii au întâmpinat caravana AUR, în cadrul căreia se strâng semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis. Ne propunem ca România să fie o țară cu demnitate, iar pentru acest lucru avem nevoie de semnătura fiecărui român pentru a duce la capăt acest obiectiv nobil. Veniți împreună cu noi pentru că unitatea noastră poate aduce salvarea țării. Să ne cunoaștem unii pe alții, problemele comune și să ținem aproape – este modalitatea prin care ușurăm greul vieții! Vom continua strângerea de semnături până în luna martie și vă invităm să ne fiți alături!”, a declarat deputatul AUR Lucian Pușcașu.

Alianța pentru Unirea Românilor a făcut, la începutul lunii noiembrie 2021, către toți românii să semneze pentru demiterea lui Iohannis din funcția de președinte al statului. O pot face fie clasic, prin intermediul strângerii de semnături în teritoriu, fie online, pe site-ul josiohannis.ro. În paralel, AUR a început strângerea de semnături din partea parlamentarilor de la celelalte partide în vederea suspendării lui Klaus Iohannis. Șansele ca această campanie de demitere să fie una de succes sunt extrem de mari, având în vedere valul de antipatie cu care Iohannis se confruntă în rândul românilor.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...