Lucian Bute, alături de românii din Ucraina. Află cum poți contribui și tu la construirea unui centru umanitar în Cernăuți

Fostul campion mondial la box profesionist Lucian Bute se alătură campaniei umanitare pentru strângerea de fonduri în vederea construirii unui centru umanitar la Cernăuți destinat românilor din Ucraina. În acest scop, Lucian Bute oferă spre licitație o pereche de mănuși de box cu autograf. Prețul de pornire pentru aceste mănuși este de 1.500 de lei. Licitația este deschisă tuturor persoanelor care doresc să sprijine cauza românilor din Ucraina. Mânușile de box pot fi cumpărate până la data de 20 aprilie, când se va închide licitația.

Lucian Bute, o adevărată legendă în lumea boxului, sprijină cauza refugiaților români din Ucraina și pune la licitație o pereche de mănuși de box cu autograf. Banii în urma vânzării mănușilor sunt destinați construirii unui centru umanitar în Cernăuți pentru românii care vin din Ucraina și au nevoie de ajutor. Detalii AICI.

Mănușile legendarului Lucian Bute

Campanie de strângere de fonduri este organizată sub umbrela „Uniți sub tricolor”.

Până în prezent, personalități marcante din România și Republica Moldova au donat obiecte personale, picturi, cărți, mingi, instrumente muzicale și multe alte piese unicat pentru a fi vândute într-o licitaţie cu scop caritabil. Fondurile vor fi utilizate pentru înființarea unui centru umanitar în regiunea Cernăuți, din Ucraina.

Licitația se desfășura în perioada 27 martie – 20 aprilie . Banii adunați din licitație vor merge în întregime către centrul umanitar din Cernăuți. Donațiile se pot face în contul Asociația „Sfinții Români”: RO02BRDE445SV75692124450, cu mențiunea pentru centrul umanitar, Cernăuți.

Pe 27 martie, în cadrul concertului „Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, a început colectarea fondurilor pentru proiectul caritabil. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.