Lovitură pentru mafia politică la Constanța: Mohammad Murad candidează la primărie

Mohamad Murad este cel mai mare antreprenor în domeniul turismului din România. Acesta a reușit cu succes să reabiliteze foste paradisuri românești sau să realizeze altele noi.

Dar antreprenorul nu a reușit doar în turism, având afaceri în domeniul imobiliar, al construcțiilor și în domeniul alimentar.

Acum Mohamad Murad dorește să își mute succesul din domeniul antreprenoriatului privat în cel public, intrând în bătălia politică pentru Constanța ca și independent:

„Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”.

Patronul de la Phonicia tocmai a terminat recent de reabilitat complexul Olimp, o investiție de peste 40 de milioane de euro.

Dacă este cineva în stare să cunoască problemele cu care se confruntă litoralul românesc atunci cu siguranță acel cineva este Mohamad Murad, cel mai mare investitor de pe litoralul românesc:

„Am promis că odată cu inaugurarea voi alege o opţiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Şi de asta m-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână şi jumătate în halat de medic care are grijă de oameni şi în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcţia de primar al Constanţei”