Logica lui Kadîrov: Putin va aduce pacea în lume chiar daca este obligat să pornească războaie

Declarații războinice a lui Kadîrov. Liderul cecen, Ramzan Kadîrov a transmis un mesaj la televiziunea cecenă prin care consideră că Putin este înfăptuitorul păcii în lume prin declanșarea de războiae împotriva lumii.

Declarații războinice a lui Kadîrov


„Președintele nostru ia întotdeauna deciziile corecte. De exemplu, în Siria, organizațiile teroriste au fost distruse prin măsuri luate la timp, iar în acest fel țara noastră a rămas în siguranță.

În același fel, prin implicarea în Ucraina, statele occidentale au făcut tot ce le stă în putere să ne distrugă statul. Dar președintele a luat la timp măsurile necesare ca să asigure securitatea țării noastre.

Pe teritoriul Ucrainei a înarmat forțele noastre, ca să lupte cu teroriștii, șeitanii (diavoli, n.r.).

Noi, cecenii, musulmanii… vreau să ascultăm cu toții cuvintele președintelui nostru și să ne apărăm statul. Doar atunci va fi pace în lumea noastră. Așa cum președintele patriei noastre a spus, foarte înțelept: La ce ar folosi o lume fără Rusia? La ce ar folosi o lume fără Cecenia? Noi trebuie să ne asigurăm că va fi pace în lume”, a declarat Ramzan Kadîrov.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov este supărat pe polonezi pentru ajutorul acordat Ucrainei și îi amenință cu invazia în „6 secunde”. Kadîrov consideră războiul din Ucraina câștigat, astfel că armata Rusiei se poate concentra pe atacarea Poloniei, potrivit Digi24.

El a mai amenința zilele trecute ca Rusia va trece cu adevărat la declanșarea operațiuni speciale în Ucraina și Occidentul va vedea acest lucru.