Liderii USR anunță „fum alb” și candidaturi comune în București. Conducerea PNL validează azi candidații la alegerile locale

PNL și USR-PLUS au stat la aceeași masă pentru finalizarea listelor de candidaţi pentru primăriile de sector și au purtat negocieri până sâmbătă dimineață.

Dan Barna, președintele USR, a postat azi-noapte pe pagina de Facebook o poza cu titlul „2 a. m. la Guvern”. În poză se văd premierul Ludovic Orban, ministrul muncii Violeta Alexandru și Nicușor Dan. De cealaltă parte a mesei sunt Dan Barna, Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui și Dragoș Tudorache.

Aceeași fotografie a fost postată de Violeta Alexandru, cu mesajul „Pentru București”. În schimb, deputatul USR Claudiu Năsui a scris că „a ieșit fum alb”.

„Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD. Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, a completat vicepreședintele USR.

După cum Digi24.ro anunța încă de ieri, la negocieri nu a fost niciun reprezentant al PMP, motiv pentru care candidatura fostului președinte Traian Băsescu la Primăria București devine o variantă tot mai posibilă.

Din informațiile de până acum, candidații PNL-USR-PLUS sunt:

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 –

 » Citește tot articolul pe www.digi24.ro