Libra Internet Bank vrea să plătească biletul de avion al românilor din străinătate care îşi cumpără o locuinţă în ţară prin credit ipotecar

Libra Internet Bank oferă în perioada 1 noiembrie 2021 – 31 ianuarie 2022 contravaloarea biletului de avion pentru cei care vin în România pentru semnarea unui contract de credit ipotecare cu banca, în limita a 1.500 lei, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„În timpul pandemiei, am constatat o creştere importantă a cererii de locuinţe în România, din partea românilor care lucrează în străinătate. Din acest motiv, am adaptat rapid tehnologia Libra pentru a putea deservi în mod direct această categorie de clienţi, în aşa fel încât deplasarea lor în ţară să fie necesară doar la finalul procesului de acordare a unui credit ipotecare“, a declarant Emil Bituleanu, CEO al Libra Internet Bank. Creditul ipotecare pentru români cu venituri în străinătate poate fi accesat cu zero comision de analiză a dosarului sau de administrare a creditului şI fără asigurare de viaţă. Venitul minim solicitat de bancă este de 7.500 lei net sau echivalent, iar perioada maximă a finanţării este de 30 de ani.

 » Aflați mai multe informații aici.