ROPRES

Legile AUR privind ajutorarea familiilor cu mulți copii blocate sau respinse de PSD

Distribuiți acest articol!

Partidul condus de către George Simion a depus de la începutul acestui mandat mai multe proiecte de lege care să ducă la creșterea natalității și ajutorarea familiilor care au mai mulți copii.

Statul român nu are grijă de copiii țării iar acest lucru ține la limita sărăciei sute de mii de familii ce au avut curajul să aibă mai mulți copii. În toate statele europene există facilități pentru cei care doresc să aibă copii iar familiile sunt sprijinite pentru creșterea lor.

În România se nasc astăzi sub 200.000 de copii pe an, la jumătate față de perioada comunistă. Acest lucru se datorează și faptului că mai mult de jumătate din populația activă a părăsit țara, alungați de sărăcie. Astăzi se nasc mai mulți copii în afara României decât în interiorul granițelor. Românii au ajuns un simplu produs de export pentru clasa politică reprezentată de PSD, PNL și UDMR.

George Simion, președintele AUR, a propus mai multe proiecte de lege care să ajute la creșterea copiiilor: creșterea alocațiilor, ajutor pentru mamele cu trei sau mai mulți copii, scăderea impozitelor pentru familiile numeroase sau deducerea fiscală, așa cum este în Germania, Franța sau Marea Britanie.

Măsurile propuse de către partidul condus de George Simion nu sunt Măsurile populiste , acest sistem fiind utilizat în toate statele occidentale , acolo unde familia și copiii sunt protejați.

Cu toate acestea partidele sistemului au blocat sau respins legile bune, chiar și PSD, partidul lui Marcel ciolacu, a refuzat să sprijine creșterea copiilor și preferă să îi țină în sărăcie.

PSD mimează grija fața de români dar sub PSD salariile sunt cele mai mici din Europa. Acest partid face inflație, crește prețurile și apoi Mimează grija față de români crescând câte puțin salariile. Dar creșterea de salarii nu ține pasul cu inflația, ori asta înseamnă că Românii vor săraci dacă se continuă politică dezastruoasă a PSD Și PNL.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...