Lansarea candidaților USR PLUS. Dominic Fritz: „Aceste alegeri sunt despre viitorul Timișoarei”/FOTO

Lansarea candidaților USR PLUS. Dominic Fritz: „Aceste alegeri sunt despre viitorul Timișoarei”/FOTO

Dan Barna USR PLUS

La Timișoara a avut loc evenimentul de lansare a campaniei electorale USR PLUS pentru alegerile locale din 27 septembrie. Au fost prezenți liderii formaţiunii, printre care Dan Barna şi Vlad Voiculescu, parlamentari  și, bineînţeles, candidații la Primăria Timișoara – Dominic Fritz și Consiliul Județean Timiș – Cristian Moș.

Alături de candidații Dominic Fritz și Cristian Moș și de parlamentarii USR de Timiș – Cătălin Drulă si Nicu Fălcoi, la lansare a fost prezentă și o parte din conducerea națională a Alianței: Dan Barna, Vlad Voiculescu, Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Cristina Prună, Claudiu Năsui, Oana Țoiu, Silvia Dinică, Ramona Strugariu, Vlad Botoș.

Reprezentanții USR-PLUS au afirmat că au candidați în majoritatea localităților din Timiș și că vor să dovedească că se poate face politică și altfel.

„Avem, în județul Timiș, candidați în 86 de localități. Anul acesta, prin cele două alegeri care vor avea loc, este un an de cotitură. O nouă generație de politicieni vine în fața alegătorilor. Vine să-și asume răspunderea, pentru a cere un vot de încredere, vot care să le permită să ia soarta localităților în mâinile lor și de a dovedi că se poate face politică ți altfel”, a spus senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi.

Dan Barna, președinte USR, prezent la eveniment, a spus că Dominic Fritz este opțiunea pe care orașul o are astăzi spre a păși spre un oraș european.

„Candidatura lui Dominic Fritz este opțiunea pe care orașul o are astăzi spre a păși spre un oraș european. Din 27 septembrie USR PLUS vine și în administrațiile din țară, competența și onestitatea se întorc în administrațiile locale, prin candidații USR-PLUS. E timpul ca Timișoara să aibă un primar care să poarte mândria acestor oameni. Acest primar este Dominic Fritz. La Consiliul Județean,

 » Aflați mai multe detalii…

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro