„La încheierea campaniei oamenii s-au convins cu cine să NU voteze!” Ce gândesc păpușarii din spatele lui Nicușor Dan despre românii care au cerut Lumina la Înviere și au votat la Referendumul pentru Familie

„Această campanie electorală, care a ajuns și la final, a avut un efect ciudat asupra alegătorului: oamenii au fost convinși cu cine să NU voteze, nu cu cine să voteze!”, scrie Radu Tora, jurnalist de calibru din generația anilor ’90, pe contul său de Facebook, unde explică mai clar și cum va vota mâine în raport cu USR.

Pornind de la această realitate, colegul nostru Vlad Pârău a făcut o selecție de declarații ale celor care azi ne cer să mergem în număr mare la vot și cum s-au raportat aceștia față de majoritatea creștină a României de Sfintele Paști – când românii au fost închiși forțat și ilegal în case, deși cazurile și problemele legate de coronavirus la nivel național erau de cel puțin 10 ori mai mici decât cele cu care se confruntă România și autoritățile azi – cât și la Referendumul pentru Familie, respectiv pentru corecta definire a Căsătoriei în Constituție.

Drept urmare, facem și noi același apel ca cel al președintelui, de zilele trecute: „Dragi români, mergeți la vot șipuneți ștampila pe cei care pot face o schimbare în bine. Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru”.

Vedeți DINOZAURII
SECURITĂȚII și Alianța USR-PLUS-LGBT. Contele de Saint Germain: “Statul
paralel a ales deja în locul bucureștenilor. Primar General va fi
Nicușor Dan!” Ce răspuns dăm?

Mai notăm și declarații făcute ieri de liderii USR-PLUS, Dan Barna și
Dacian Cioloș, într-o ultima ieșire electorală înaintea alegerilor de
duminică, drept răspuns la întrebările jurnaliștilor privind implicarea
președintelui Klaus Iohannis în sprijinirea campaniei lui Nicușor Dan, cu care s-a întâlnit la Cotroceni împreună cu premierul Ludovic Orban.
În opinia lor, citată de InPolitics, campania făcută de președintele țării în contul lui Nicușor Dan
este ceva firesc, legitim și necesar, pentru că Bucureștiul ”trebuie să scape de Gabriela Firea și de PSD”. Prin intervenția sa directă în favoarea lui Nicușor Dan, practic președintele și-a asumat rolul de kaizer al alianței PNL-PLUS-USR.

DOCUMENTAR ACTIVENEWS

IOHANNIS: “STAȚI ACASĂ! ALTFEL, DUPĂ SĂRBĂTORI, VOM AVEA ÎNMORMÂNTĂRI!”

„Nu e cazul să ne relaxăm. În câteva minute voi începe o ședință în care voi cere premierului și ministrului să revină asupra acestui acord, să găsească o formulă care se încadrează formulei „Stați acasă!” și care respectă toate ordonanțele militare. Dragi români, vă spun același lucru pe care îl spun medicii, experții, Organizația Mondială a Sănătății: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări” a spus președintele.

IOHANNIS LE CERE ROMÂNILOR SĂ STEA  ACASĂ DE PAȘTI; ROMÂNILOR DIN LUME, SĂ NU VINĂ ÎN ȚARĂ DE SĂRBĂTORI

„Fac un apel către românii din Diaspora, un apel necesar, dar care mă umple de tristețe: dragii mei, nu veniți anul acesta acasă de Sărbători. Este foarte important să înțelegeți, oricât de greu ar fi, că revenirea în țară,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro