Klauss Iohannis, umilit de către declarațiile lui Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a răbufnit după ultimele declarații făcute de șeful statului în contextul incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Președintel Klaus Iohannis a fost umilit crunt de CTP chiar în direct. Gazetarul a criticat extrem de dur atitudinea șefului statului în contextul incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală. Mai exact, Cristian Tudor Popescu susține că este „ridicol și jenant” ca președintele țării să spună că este nevoie de o reformă în sistemul sanitar, chiar în momentul în care mai multe persoane și-au pierdut viața.

otodată, el a subliniat faptul că, în mod normal, președintele ar trebui să vorbească despre ce face mai departe pentru a controla situația.

„Cum poți să spui acum acum așa ceva (n.r.: că e nevoie de reformă)? ‘Da! E clar trebuie făcută reforma!’ Ești ridiciol și jenant. Acum vorbești de reformă, când a luat foc spitalul?! Nu! Acum vorbești ce trebuie să faci mai repede… E de-a dreptul grotesc!”, a spus Cristian Tudor Popescu la postul Digi24.

De menționat este faptul că gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat această declarație, în contextul în care șeful statului a vorbit despre o reformă în sistemul de sănătate și anul trecut, atunci când zece persoane au murit în incendiul de la spitalul Piatra Neamț.

Sursă text: capital.ro

Sursă foto: national.ro