Actualitate

Klaus Iohannis – apel la rezervişti: “Convingeți tinerii să se alăture instituţiilor de securitate”

Distribuiți acest articol!

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, cu prilejul Zilei Rezervistului Militar, că tinerele generaţii trebuie să se alăture instituţiilor din sistemul naţional de securitate.

“Vă bucurați în continuare de o admirație publică considerabilă și, tocmai de aceea, sunteți esențiali pentru a încuraja, din postura în care vă aflați acum, tinerele generații să se alăture instituțiilor din sistemul național de securitate. Doar cei care au trăit deja ca militari activi pot reda cu fidelitate tinerilor care doresc să îmbrățișeze cariera de militar modul în care, alături de camarazii lor, vor experimenta un nivel unic de provocare și dezvoltare personală.

În același timp, servindu-le drept model, le puteți insufla valori și principii sănătoase de viață, precum încredere, respect, devotament, demnitate, onoare, disciplină, profesionalism și solidaritate.

Vă felicit pentru schimbările pozitive pe care le-ați făcut acolo unde v-ați desfășurat activitatea și vă mulțumesc pentru că, în ciuda rigorilor și încercărilor inerente serviciului militar, nu ați ezitat să faceți sacrificii și să rămâneți în slujba țării, promovând valorile naționale și tradițiile militare.” a susținut Klaus Iohannis.


Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...