Judecătoarea Adriana Stoicescu: Bun venit în lumea în care consumul de droguri ar trebui legalizat

de Adriana Stoicescu, judecător

Bun venit în mirifica lume Nouă….

În lumea în care profesorii sunt bătuţi de nişte puştani de 15 ani, care au învăţat acasă că asta înseamnă democraţie şi libertate: să baţi pe oricine, oriunde. Doar să baţi.

Suprema dovadă de “măreţie” a noii fiinţe umane este imbecilitatea agresivă şi urlătoare. Bun venit în lumea în care consumul de droguri ar trebui legalizat, pentru că altfel tinerii se simt oprimaţi şi li se încalcă dreptul fundamental la a face “ce vrea muşchii lor”.

În lumea Nouă în care ne grăbim să facem comitete şi comisii de “analiză a factorilor care conduc la violenţă în şcoli” pentru că nimeni nu are curajul să urle: educaţi-vă copiii acasă! A, dar, staţi…Părinţii, cei care ar trebui să îşi educe progeniturile, nu ei sunt cei care îi învaţă pe dascăli tabla înmulţirii în lumea Nouă?

Nu sunt ei cei care dau în judecată profesorii pentru nota domnului Goe, care nu ştie să numere dar cântă Macarena, că e cool? Nu v-aţi plictisit să ascundeţi gunoiul sub preş? Lumea Nouă e lumea nesimţirii absolute, a grobianismului, a idioţeniei botoxate.

A înjurăturii ca formula de salut, a pornografiei ca “formă de exprimare”, a hoţiei şi minciunii ca politică de stat. Lumea Nouă e lumea care nu are nevoie de carte şi de dascăli, ci doar de bani căzuţi din cer. Şi multă, infinită, nepieritoare prostie. Dragi dascăli, să ne iertaţi pe noi, ăştia de mai citim.

Nu suntem în stare să ne apărăm pe noi, darămite pe alţii. Vă iubim din vorbe, dar ne ascundem când ar trebui să ieşim şi să facem scut în jurul vostru, al celor care ne-aţi ajutat să devenim Oameni. Din lumea asta Nouă scapă cine poate…..