ISJ Dolj a publicat primele rezultate ale concursului pentru directori – GDS

ISJ Dolj a publicat primele rezultate ale probei scrise din cadrul concursului pentru directori. Din primele date au rămas în concurs mai puțini candidați decât funcții. Practic, sunt 257 de funcții disponibile și 232 de candidați care au reușit să treacă din primul test.
”Astăzi, 15 octombrie 2021, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
Procentul de promovare este de 64,8%, înainte de contestații.
În urma finalizării probei scrise s-au înregistrat următoarele date:
232 candidați admiși și sunt 256 de funcții de director și director adjunct 16 candidați absenți   2 candidați retrași în prima oră de la începerea probei scrise   5 candidați vor participa în sesiunea specială
Nu au fost candidați eliminați din concurs”, se arată în comunicatul ISJ Dolj.
Candidații pot depune contestații
Evaluarea testului standardizat s-a făcut în prezența candidatului, a doi martori din rândul candidaților și a observatorilor. A fost declarat ”admis” la proba scrisă candidatul care a obținut cel puțin nota 7.
”Eventualele contestații ale notelor obținute la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din judetul Dolj vor fi transmise/depuse de candidati astfel:
ln data de 15 octombrie 2021, în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected] ;în zilele de 16 și 17 octombrie 2021, în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected] sau în format letric, între orele 10:00-13:00, la sediul Inspectoratului Școlar Judetean Dolj, strada Ion Maiorescu, nr. 6, Craiova, judetul Dolj.
Solutionarea contestatiilor se va realiza în perioada 18-20 octombrie 2021”, mai scrie în comunicatul ISJ Dolj.

 » Aflați mai multe informații aici.