Ionuț Neagu (AUR, Covasna), mai aproape de cetățeni: Vrem să ne deschidem un birou în Sf. Ghorghe

Ionuț Neagu este senator AUR și un om de afaceri de succes, care a studiat și și-a administrat afacerile atât în țară, cât și în străinătate, fapt care l-a ajutat să cunoască exemple de bune practici și la nivel politic.

În acest sens, senatorul își propune să deschidă un birou AUR în Sf. Gheorge, Covasna, pentru a fi mai aproape de cetățeni. „M-am adresat și primarului Antal Arpad căruia i-am solicitat să ne comunice dacă municipalitatea are vreun spațiu liber pe care să ni-l pună la dispoziție, dar răspunsul este negativ.

Când vom reuși acest lucru voi sta la dispoziția cetățenilor în fiecare săptămână, în cele 2 zile în care voi avea activitate în teritoriu, dar vom avea angajată și o persoană la Cabinetul Senatorial”, a precizat Ionuț Neagu într-u interviu pentru Mesagerul de Covasna.

De asemenea, senatorul AUR și-a creat și o pagină oficială de Facebook pentru a comunica și a fi la curent cu problemele comunității din Covasna, pe care o reprezintă în Parlamentul României. „Ca parlamentar AUR îmi doresc ca, în următorii 4 ani, să se obțină legal, de la Legislativul în care activez, un statut corect pentru românii din Covasna, Harghita și parțial Mureș, care sunt minoritari în cadrul unei minorități naționale, cea maghiară, majoritară în zonă”, a mai spus Neagu.