Ionel Arsene: „PSD a învins PNL pentru binele românilor și redeschide piețele agroalimentare!” ©

Deputaţii au decis astăzi, 10 noiembrie, că, pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Legea, care conţine şi amendamentul lui Marcel Ciolacu, a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi 93 de abţineri.

Colegii mei social-democrați au mai impus o măsură în avantajul tuturor românilor – producători agricoli și consumatori – reușind astăzi, în Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor, să adopte un amendament care prevede ca pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile să rămână deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Deși liberalii și useriștii s-au opus acestui amendament, proiectul legislativ a trecut cu sprijinul PSD. Tot astăzi, ajuns în plenul Camerei Deputaților și supus votului, amendamentul a trecut cu 174 de voturi pentru, în timp ce PNL și USR s-au opus din nou. Mă bucur pentru această nouă reușită a PSD și pentru faptul că o mare nedreptate făcută de către liberali a fost oprită. S-a dovedit încă o dată cât de importante vor fi alegerile de pe 6 decembrie, când românii trebuie să îi trimită acasă pe acești guvernanți care nu reprezintă interesele țării, ci doar pe ale multinaționalelor și băncilor străine.”, a transmis Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, pe pagina sa de socializare.

 » Aflați mai multe informații aici.