Actualitate ROPRES

Ion Ţiriac a cumpărat o rezervație naturală privată, pe teritoriul căreia se află și o fermă, dar și un impresionant resort

Ion Ţiriac a cumpărat o rezervație naturală privată, pe teritoriul căreia se află și o fermă, dar și un impresionant resort
Distribuiți acest articol!

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni din România, are grijă întotdeauna să își țină viața privată doar pentru el. Mereu a fost un personaj foarte discret când a venit vorba despre relații, dar și despre afacerile pe care le avea în plan.
Deși milionarul a încercat să țină totul secret, în final s-a aflat ce mare afacere a început în plină pandemie de coronavirus.
Este vorba despre o rezervație naturală privată, pe teritoriul căreia se află și o fermă, dar și un impresionant resort, care au fost cumpărate de Ion Țiriac de la o familie de elvețieni, Mark și Christine, cei care au deținut-o și au administrat-o în ultimii ani.
În contextul financiar, suma plătită de miliardar numai pentru achiziția domeniului,se ridică la 5,5 milioane de euro. Pe de altă parte este unul fabulos, iar evz.ro scrie că Ion Țiriac petrece destul timp, în ultima vreme, la luxosul resort, împreună cu noua lui parteneră de viață, cea alături de care a fost fotografiat în urmă cu trei luni.
În plus, pentru extinderea unui lac natural din zonă, Ion Țiriac ar mai fi plătit alți 2 milioane de euro. Resortul se numește Wabi Game Lodge și are piscină, opt bungalouri și două vile luxury pentru oaspeți. Totodată, acolo se organizează safari-uri în care se vânează animale mari, dar și leoparzi, zebre și antilope.

Cum este desrisă proprietatea lui Ion Țiriac
Din punct de vedere geogtafic, zona este amplasată la marginea unei albii de râu uscate, mărginită de arbori Camelthorn și deține un lac unde toate animalele sălbatice vin să se adape. Pe site-ul principal al resortului sunt menționate toate aceste aspecte.
În contextul narativ, ”Fie că sunteți fermecat de eleganța antilopei sau de robustețea rinocerului și a hipopotamilor, abundența faunei sălbatice va impregna impresiile Africii atemporale,

 » Aflați mai multe informații aici.

Distribuiți acest articol!

S-ar putea să-ți placă și...