Ion Cristoiu: PSD nu va iniția și nici măcar nu va da o mână de ajutor la inițierea procedurilor de suspendare a lui Klaus Iohannis!

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu precizează că liderul PSD Marcel Ciolacu ia transmis că  PSD nu consideră oportună inițierea procedurilor de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat în cadrul emisiunii România 9 de la TVR că formațiunea sa nu va iniția și nici nu va contribui la inițierea procedurilor de suspendare a lui Klaus Iohannis.

„Ca şi oportunitate îmi asum ceea ce spun, nu cred că în acest moment este oportună declanșarea unei proceduri de suspendare a domnului preşedinte Klaus Iohannis. Și de pandemie, şi de criză economică şi de context internațional, şi de o perioadă mult prea mică care a trecut de la alegeri…[…] Consider că nu este oportună şi este o temă falsă în acest moment. Derapajele de la încălcarea Constituţiei, mai ales că nu sînt nişte fapte care se prescriu, maestre, ele pot fi invocate şi într-un moment oportun”, a spus Marcel Ciolacu.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin în contextul în care George Simion, liderul AUR, a anunțat că va iniția demersurile pentru suspendarea Președintelui, dar va avea nevoie de sprijinul parlamentarilor PSD.

„Klaus Iohannis poţi încălca şi de acum înainte, timp de patru ani, pînă în 2024, Constituţia. PSD nici măcar nu te va fluiera!”, a comentat jurnalistul Ion Cristoiu afirmațiile liderului social-democrat.

Sursă text: r3media.ro

Sursă foto: r3media.ro