Ion Cristoiu: Cuplul sinistru Iohannis-Ciolacu târăşte România într-o aventură

Jurnalistul Ion Cristoiu spune, într-un editorial video, că Iohannis şi Ciolacu au primit misiunea ca România să provoace cât mai mult Rusia „doar-doar ruşii vor ataca o ţară membră NATO”.

„Măi oameni buni, dacă vă uitați în ultimul an, prin Iohannis și prin Marcel Ciolacu, doi trădători, România a devenit o permanentă provocatoare a Rusiei…N-a existat declarație a lui Klaus Iohannis, unul din puținii lideri occidentali, (care și aceia au nuanțat, că se face doar tot ce este posibil pentru Ucraina), care a spus că vom sprijini Ucraina până la victorie. Americanii n-au zis, au zis că sprijină cât pot. Prin Klaus Iohannis România este mai belicoasă cu Rusia decât Ucraina. Prin Ciolacu la fel. Am pus la dispoziția Ucrainei…Ne-au invadat cu cerealele, Le dăm ajutor secret de nu vă imaginați, facem cea mai mare bază militară NATO.

După aia, provocările cu mercenarii: am aflat că în Ucraina luptă de partea ei niște patrioți care se numesc Getica. Avem de-a face cu niște căcăcioși din România, care sunt incapabili să iasă în stradă aici, dar care s-au dus să se lupte cu rușii că ei sunt patrioți. Ei sunt rezerviști și unii trimiși de serviciile secrete din România și sunt sub protecția lor. Ei nu spun că iau bani. Bine să zicem, cam din toate țările s-au dus mercenari. Acest grup Getica, ce este cultivat în presa românească de servicii cu o demență ieșită din comun. Ei au pus piciorul în Rusia și au postat un filmuleț la Digi în care se vede cum ei au intrat pe teritoriul rusesc și atacă satele rusești și se și mândresc cu asta. Măi oameni buni, băi, ăia sunt nebuni? Acei tipi nu sunt de capul lor. Aceștia sunt sub controlul nostru, bănuiesc că sunt și de la Armată, cine mama mă-sii este atât de tâmpit în această țară? E normal, SRI-ul nu mai are conducător, pe Hellvig și șeful SRI este Iohannis, la SIE este influența lui Ciolacu, Armata este târfă, care este (influențată n.n.) tot de Ciolacu, suntem singurii mercenari(din Ucraina !? n.n.), n-au dat nici măcar ăia mercenari, care-s asiatici,…presa noastră este de o violență antirusească, cine mama mă-sii are interesul să facă din România o viitoare victimă a rușilor?”, spune Cristoiu.

El se întreabă cine are interesul să bage România în conflict cu Rusia.

„Cine are interesul să facă România urâtă de ruși? Că dacă te uiți acum nici Polonia nu este atât de urâtă (de Rusia n.n.), nici măcar țările baltice, noi suntem la nivel de ucraineni în război cu Rusia. De ce?… Noi avem la ora actuală una din cele mai urâte negustorii din istoria postdecembristă. Klaus Iohannis este în căutarea unui job, este în stare să ne vândă tot, cred că ne-ar ar da și Ardealul, tot, numai să fie el șef. Că el nu poate să stea în România mult, putea să stea în România profesor. Eu dacă eram în locul lui marele profesor, stăteam profesor: Bă, eu, după ce se termină mandatul mă duc profesor, să profit de România Mea Educată. El nu, să se ducă el șef cu nevastă-sa, cu Răvășitoarea! Dar el tot ce face în numele României, o târăște într-o aventură… P-ăsta-l doare-n-cot, pleacă la Bruxelles și noi rămânem aici. Celălalt, Marcel Ciolacu, are un mare interes într-o negustorie cu Iohannis… Negustoria e într-un fel. Klaus Iohannis are nevoie de un partid ca PSD ca să poată să parvină. Ca să fie secretar general NATO, sau altceva, știu că are nevoie de guvern ca să-l propună. Atunci s-a ajuns la o înțelegere între ei, ticăloasă, în care ei fac tot ce le spune Occidentul, acest Marcel Ciolacu a făcut pulbere PSD, pulbere, pulbere, dar are un mare noroc, pentru că acest Marcel Ciolacu el este cel care ține PNL cu nasul în fundul PSD”, spune gazetarul.

El este de părere că Iohannis şi Ciolacu au interesul să „sugrume” PNL nu PSD.

„Marcel Ciolacu are un mare interes, să nu aibă un partid de opoziție de dreapta. USR nu e, pe AUR îl tot execută, spune că este extremist, cutare, pericolul pentru el era ca PNL să treacă în Opoziție. Dacă PNL e cu nasul în fundul PSD, lui îi convine, că el nu mai are adversar, ăsta-i visul lui, să nu mai aibă adversar. Lista de la europarlamentare conține președinți de consilii, șefi de filiale județene de care el vrea să scape, de Firea vrea să scape…El face pulbere partidul ăsta. Și Ciolacu și (Iohannis n.n.) au primit o misiune, Cine are interes…Ei au primit o misiune, Bă, voi faceți orice doar-doar vă vor ataca rușii! Pentru că noi avem nevoie…Nu mai merge doar cu Ucraina, că ăia s-au plictisit, nu merge cu Moldova, e mică, ăia trebuie să atace pe cineva membră NATO! Și tot ce fac ei este o permanentă provocare a Rusiei. Doar-doar ne-o ataca. Înțelegeți că Marcel Ciolacu și cu Klaus Iohannis, acest cuplu sinistru, au interesul ca România să fie victima Rusiei? Nu înțeleg, Rusia a fost prietenă, ba dușmană, n-a fost întotdeauna cea mai bună prietenă, a fost dușmană de multe ori, dar ești țară mică, nu fă exces de zel, nu fi provocator! Ciolacu, m-am plictisit de facebook-ul lui Ciolacu.
Eu nu cred că Ciucă e în gașcă, e militar, instinctul meu îmi spune că nu e, nu, Ciolacu e, este în stare de orice! Și culmea, că înțelegerea lui Ciolacu cu Iohannis este de sugrumare a PNL, nu a PSD. Vă imaginați dacă PNL-ul de dreapta ar fi acum în Opoziție la alegeri, aaa, zvântă PSD. PSD intră în Opoziție pentru douăzeci de ani și Marcel Ciolacu e istorie”, opinează Ion Cristoiu.

El consideră că Ciolacu este manipulat de serviciile secrete ucrainene.

„Dar așa Iohannis ține lipit PNL de PSD, că lui Ciolacu îi convine, nu mai are opoziție, cine, USR nu mai reprezintă nimic, iar AUR este lucrat tot în mod ticălos de Ciolacu, care îmi spune mie că de fapt are documente de la puteri străine, ați mai pomenit așa ceva?
Câtă ticăloșie antiromânească să ai, în loc să aperi un cetățean, Simion e cetățeanul nostru, folosești…Ucraina e putere străină, Moldova e putere străină, cum să vin eu, premierul României: păi eu am încredere în ce mi-au dat ucrainenii, cum să ai încredere Marcel Ciolacu, cum să ai încredere în ce ți-au dat serviciile secrete ucrainene? Hai, ale tale da, dar ucrainene? Păi dacă alea te manipulează? Deci asta este, așteptăm alte și alte provocări. Eu nu cred că Rusia va mușca din această chestie, că Rusia ar vrea să atace neapărat o țară NATO că vrea Ciolacu și cu Iohannis, ei să fie, tot latră acolo la gard, doar, doar, doar… Asta e o misiune pe care el (Ciolacu n.n.) o îndeplinește.(…)”, apreciază ziaristul Ion Cristoiu.