Ioana Constantin, vicepreşedinte PMP, exclude orice fel de discuţii cu AUR

Vicepreşedinte PMP Ioana Constantin a reacţionat dur după ce liderul AUR George Simion a anunţat iniţierea de discuţii pentru formarea unui pol conservator, inclusiv cu PMP. ”Niciodată cu Rusia, niciodată aur rusesc, niciodată cu extremiştii! Cu extremiştii, niciodată la aceeaşi masă!”, a scris pe Facebook Ioana Constantin. Preşedintele PMP Cristian Diaconescu a afirmat că a discutat cu toţi liderii de partide, inclusiv cu AUR, despre apartenenţa la acest „pol conservator”, dar că o discuţie nu reprezintă o ofertă.”Niciodată cu Rusia, niciodată aur rusesc, niciodată cu extremiştii. Aleargă George Simion şi băieţii care au creat aurul ăsta fake să spele imaginea acestui partid pro-rus, anti-european şi anti-NATO. De altfel, dl Dâncu de la PSD ne povestea acum câteva luni că trebuie ajutaţi amicii lui Simion să devină frecventabili. Nimic pro Rusia nu e frecventabil. Nimic promovat de Sputnik nu e frecventabil. Aşa că facţiunile din cele mai mari partide ale României care îl ţin pe băiatul ăsta pe pista de alergare acţionează contra României„., afirmă liderul PMP.

Ea se declară convinsă că sunt mulţi oameni de bună credinţă în AUR, ”oameni care nu ştiu că au girat un partid pro-Rusia cum România nu a avut niciodată în aceşti 30 de ani, oameni care nu au ştiut că fermele de trolli de pe Facebook au ros din adevăr şi au vomitat propagandă tradusă de pe site-urile ruseşti”.

”Anarhia nu înseamnă patriotism, să te tăvăleşti pe la graniţă nu înseamnă că îţi iubeşti ţara. Interdicţia lui Simion de a intra în Basarabia n-a fost ridicată nici de conducerea pro-europeană. Asta arată cine e de fapt Simion şi cine e partiduletul acesta de laborator pe care îl conduce. Un partid care a avut tupeul să propună un premier admirator al lui Putin – Călin Georgescu. Cu extremiştii, niciodată la aceeaşi masă!

 » Aflați mai multe informații aici.