Incident șocant în București. O femeie a fost blocată în trafic, lovită și amenințată de soțul de care vrea să divorțeze

În țara în care, doar în primele 3 luni ale anului, au avut loc peste 28.000 de cazuri de violență domestică, un incident deosebit de grav, petrecut în Capitală, șochează.

O femeie de 38 de ani a fost blocată în trafic, lovită și amenințată de soțul de care vrea să divorțeze.

Momentul în care acesta dă în geamul mașinii cu un cuțit a fost filmat de un martor.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Imaginile au fost filmate pe Calea Griviței din Capitală. Agresorul, în vârstă de 53 de ani, și-a urmărit soția în timp ce se afla la volan, iar când femeia de 38 de ani a oprit mașina, i-a spart geamul cu un cuțit, după care a început să o lovească și pe ea de mai multe ori.

În mașină se afla și un bărbat, iar soțul s-a înfuriat și mai tare, având în vedere că el și partenera lui sunt în divorț și nu mai locuiesc împreună.

După agresiune, bărbatul a fugit. Pentru că au existat indicii că vrea să iasă din țară, a fost dat în consemn la frontieră.

Individul a fost depistat la graniță, în vestul țării, de polițiștii de frontieră din Timiș. A fost audiat, reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat pentru violență în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Potrivit datelor Poliției Române, numărul cazurilor de violență domestică este în creștere, comparativ cu anul trecut atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Deja au fost emise 3.000 de ordine de protecție provizorii.