Începe construcția Centrului de legume și fructe de la Tomnatic, în valoare de 4,5 milioane euro

În următoarele 23 de luni, Centrul de legume și fructe de la Tomnatic, în valoare de 4,5 milioane de euro, pe care Consiliul Județean Timiș îl construiește, primul din județul Timiș de o asemenea importanță și anvergură, va trebui să fie gata.

Banii vin din bugetul propriu al CJT, iar semnarea contractului pentru proiectarea, execuția și dotarea acestui important obiectiv pentru agricultura timișeană a fost semnat de fostul președinte al CJT, Călin Dobra, înainte de a pleca din poziția de președinte.

Va fi gura de oxigen de care au nevoie producătorii agricoli din Timiș, pentru că aici vor putea să-și aducă recolta pentru a fi colectată, sortată și depozitată.

De altfel, întreaga zona se va schimba radical, mai ales că tot aici CJT derulează și o investiție importantă în infrastructură. Se lucrează la ranforsarea a 4,1 kilometri de pe DJ 692 B.

Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul centru de legume și fructe. Totul este gândit pentru a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din Banat.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro