Încă şapte angajaţi de la Centrul de Îngrijire Spineni, testaţi pozitiv pentru COVID-19

Alţi şapte angajaţi ai Centrului de Îngrijire Spineni, judeţul Olt, au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Focarul a ajuns astfel la 87 de cazuri confirmate, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

În urma retestării tuturor beneficiarilor şi salariaţilor de la Centrul de Îngrijire Spineni au fost depistate noile cazuri pozitive de COVID-19. Până acum a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus la 45 de beneficiari şi 42 de salariaţi ai centrului.

În judeţul Olt au fost confirmate, de la începutul pandemiei, 1.736 de cazuri

În judeţul Olt au fost confirmate, de la începutul pandemiei, 1.736 de cazuri de COVID-19 şi au fost testate 9.544 de persoane. Au decedat 56 dintre persoanele infectate cu noul coronavirus. Printre acestea sunt şi un medic de la Ambulanţă, o asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, o infirmieră de la Corabia, un poliţist de la Coteana şi primarul comunei Deveselu.

9 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în judeţul Olt, raportate astăzi

Astăzi au fost raportate 9 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în judeţul Olt. Şapte sunt angajaţi ai Centrului de Îngrijire Spineni.

În spitalele din judeţ sunt internaţi în prezent 115 pacienţi cu COVID-19, dintre aceştia 12 primind îngrijiri în secţiile ATI.

Numărul persoanelor vindecate de COVID-19 a ajuns astăzi la 922.

ȘTIRI VIDEO GdS