Încă două centre de vaccinare deschise în Olt – GAZETA de SUD

În ultima perioadă se observă o creștere a numărului de persoane care doresc să se imunizeze împotriva virusului SARS-CoV-2, în contextul creșterii numărului de cazuri Covid-19.
Ca urmare a demarării efectuării dozei a treia de vaccin, în județul Olt, au mai fost operaționalizate câte două fluxuri de vaccinare în municipiile Slatina și Caracal. Programarea pentru administrarea celei de-a treia doze se realizează prin aceleași mijloace, atât prin intermediul platformei naționale de programare la vaccinare, dar și prin prezentarea directă la unul dintre centrele de vaccinare din județul Olt.
Centrele de vaccinare operaționale din județul Olt sunt următoarele:
SLATINA – C. N. Carol I (Str. Strehareți, nr. 150) – vaccin folosit: Pfizer-BioNTech, Janssen, Moderna, Astra Zeneca
CARACAL – Clădire Administrativă Parc (Aleea Bibian, nr. 1) – vaccin folosit: Pfizer-BioNTech, Janssen
CORABIA – Sala de ședințe Complex San Siro (Str. Carpați, nr. 66A) – vaccin folosit:  Pfizer-BioNTech, Janssen
BALȘ – Clădire Primărie (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 14) – vaccin folosit: Pfizer-BioNTech, Janssen
SCORNICEȘTI – Ambulatoriul de Specialitate Scornicești (Bd. Muncii, nr. 21) – vaccin folosit: Pfizer-BioNTech
DRĂGĂNEȘTI-OLT – Ambulatoriul de Specialitate al Centrului de Sănătate (Str. Căpitan Drăgănescu, nr. 3) – vaccin folosit: Pfizer-BioNTech, Janssen
Centrele de vaccinare sunt deschise zilnic, în intervalul orar 08.00-20.00.
De asemenea, vă informăm că în județ, continuă campania de vaccinare prin medicii de familie, cu vaccinul Janssen (Johnson&Johnson), vaccin care se administrează atât în cadrul cabinetelor medicilor de familie care și-au exprimat dorința de a vaccina cât și în Centrul de vaccinare din Slatina, Caracal, Corabia, Balș, Scornicești și Drăgănești-Olt. Lista medicilor de familie din județ care administrează vaccinul Janssen poate fi găsită pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Olt.
Informații suplimentare despre Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt prin care se stabilesc măsuri pentru fiecare localitate din județul Olt,

 » Aflați mai multe informații aici.